Behandeling: Signature detailing

Deze keer hebben wij een prachtige BMW 440i mogen behandelen. De klant heeft er voor gekozen om hem optimaal te beschermen, zowel van binnen en buiten. Daarom is er gekozen voor het meest uitgebreidste pakket namelijk Signature. De naam verklapt het al, dit is een behandeling waar ik persoonlijk me handtekening op zet, en alles uit alles haal om de puntjes op de i te zetten.
In tegendeel tot Tesla’s is deze Duitse lak erg hard, waardoor we meer tijd moeten besteden aan het polijsten van de auto lak. Ook bij deze auto hebben wij meer dan genoeg kennis in huis om dit optimaal uit te voeren, en het resultaat laat dit ook zien. de BMW is volledig beschermd met Gyeon coatings. Velgen, motoruimte, plastic trims, ramen en de autolak zijn van buiten voorzien van een Gyeon coating. Ook het interieur is volledig aangepakt, de lederen stoelen, stuur en dashboard hebben wij voorzien van een coating.

Leuke weetjes

De 440i Coupé is het soort auto waarin je je onderweg afvraagt wat je nog meer nodig hebt. Meer dan voldoende power (326 pk, 450 Nm), een lekkere zescilindergrom, een soepele automaat, strakke besturing, heerlijke stoelen en een fijne zitpositie. Alles voelt tot in detail doortimmerd aan. En het onderstel biedt, ondanks de toegenomen dosis sportiviteit, nog altijd genoeg comfort. Deze BMW heeft een chip tuning op maat ondergaan, waardoor het koppel en vermogen hoger uit vallen

alternative
CONTACT

U hebt een vraag? Wij waarschijnlijk een antwoord!

Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA