Behandeling: Premium Detail

We zien ze steeds vaker nieuw afgeleverde Tesla’s waarvan de eigenaar een optimale bescherming voor wilt. Bij Mira Reflexio bieden wij diversie opties aan en zijn er van overtuigd dat wij altijd wel iets passends kunnen aanbieden. Zo ook in samenspraak met de eigenaar van deze Tesla Model S (bouwjaar 2019). Hij heeft er voor gekozen om een lakcorrectie bij ons te laten uitvoeren en de autolak te voorzien van een hoogwaardige Gyeon Quartz-coating.
Tesla staat niet bekend om hun uitstekende autolak, vandaar dat we ook vaak de vraag krijgen van tesla eigenaren om deze auto’s optimaal te beschermen, nadat we deze weer in nieuwstaat hebben gebracht. De lak van een Tesla is vrij zacht, dit wil zeggen dat er erg snel krassen in komen. Ook moeten wij erg voorzichtig zijn, aangezien we de lak niet willen beschadigen. Gelukkig hebben we bij Mira Reflexio genoeg kennis in huis om dit professioneel en vakkundig uit te voeren. Nadat we de lak optimaal hebben gemaakt, en alle imperfecties eruit hebben gehaald is het zeker bij een Tesla sterk aan te raden om deze te beschermen met onze hardste keramische coating, Gyeon Mohs+. Deze coating is speciaal ontwikkeld door Gyeon voor auto’s die veel kilometers maken. Niet alleen is de auto hoogwaardig beschermd, maar laat de coating ook een mooie, diepe glans achter.

Leuke weetjes

Tesla bouwt wereldwijd een netwerk van eigen snellaadstations Superchargers genaamd. Bij een Supercharger kan in 30 minuten zo'n 270 kilometer actieradius geladen worden. In juli 2014 waren er wereldwijd 125 Supercharger-stations, najaar 2016 waren dit er bijna 700 met in totaal ruim 4.250 Superchargers. In Februari 2020 zijn er 1870 Supercharger-Stations wereldwijd met een totaal van 16.585 Superchargers.

alternative
CONTACT

U hebt een vraag? Wij waarschijnlijk een antwoord!

Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA