Gyeon Fabric Coat

Q²R FabricCoat is een duurzame waterafstotende coating voor exterieur en interieur textiel. Niet alleen wordt het oppervlak beschermd maar het impregneert ook de vezels waardoor er een duurzame barrière ontstaat tegen water en vuil. De UV bescherming voorkomt kleurverlies.

De geavanceerde formule bevat uitsluitend de allerbeste ingrediënten om zich te onderscheiden in duurzaamheid ten op zichtte van andere vergelijkbare producten. Duurzaamheid: >12 maanden.

alternative

Gyeon Wetcoat

Q²M Wetcoat biedt meer dan 12 weken bescherming. Niet alleen voor lakwerk maar ook voor velgen, ongelakt kunststof en ramen. Wetcoat is zeer waterafstotend en biedt langdurig resultaat.

alternative

Gyeon Cancoat Pro

Q² CanCoat pro biedt ongeëvenaarde vuil- en waterafstotende eigenschappen tot wel 16 maanden/20.000km. Daarnaast biedt Q² CanCoat bescherming tegen Uv-straling, sterke chemicaliën, vogelpoep pekel en voorkomt oxidatie. Q² CanCoat zorgt voor een betere wetlook en glans op donkere kleuren en meer reflectie op lichtere lakken.

alternative

Gyeon Duraflex

Q² DuraFlex is een geavanceerd, dubbel laags keramische coating, ontworpen om aan de eisen te voldoen van Gyeon gecertificeerde detailers. De Q² Duraflex en is de hardste coating die ooit is ontwikkeld. Q² DuraFlex is de meest gladde van alle Gyeon-coatings en biedt een lange levensduur met superieure zelfreinigende vermogens. Deze coating biedt 60 maanden garantie bij registratie van de behandeling.

alternative

Gyeon Q2 Matte

Q2 Matte is een unieke Quartz-coating gemaakt voor matte lakken en folies. De kleur van de lak wordt geoptimaliseerd zonder de matte finish van het lakwerk en de folies te veranderen. De Q2 Matte heeft zeer waterafstotende eigenschappen en heeft een uitstekende duurzaamheid op matte autolakken, van gemiddeld 12 maanden of 20.000 kilometer. Door het gebruik van de Q2 Matte is de auto beschermd tegen kleurveranderingen en oxidatie. Het beschermt tegen sterke chemicaliën, strooizout en tegen Uv-straling. De coating is resistent tegen alle soorten chemicaliën met een pH waarde van 2 tot 11.

alternative

Gyeon Q2 Pure

Q² Pure is een geavanceerde keramische coating die een lange levensduur combineert met waterafstotende eigenschappen. Dit komt door het gehalte van 50% SiO2 dat je alleen vindt in GYEON-producten. Q² Pure is zeer transparant en volkomen bestand tegen chemicaliën met een pH tussen 2 en 11. Een van de belangrijkste karakteristieken van Q2 Pure in vergelijking met andere coatings, is zijn ongeëvenaarde zelfreinigende vermogen.

alternative

Gyeon Rim

De afwerking van velgen is vaak gevoelig voor ijzervlokken door remstof. Maar Q2Rim voorkomt dat deze zich hechten aan het oppervlak van de velg. Zo wordt schoonmaken extreem makkelijk. Of je nu glanzende, gepoedercoate, geanodiseerde of gepolijste velgen heb. Q2RIM beschermt ze allemaal. Zelfs eigenaren van klassieke auto’s zullen merken hoe veel makkelijker het is om gepolijste spaken weer die spiegelende glans te geven. Wat met bestaande middelen niet lukte, is nu wel haalbaar. Dankzij Q2RIM.

alternative

Gyeon Trim

Q² Trim is het meest technisch geavanceerde product om uw sierlijsten, rubbers en kunststof onderdelen te beschermen Q² Trim is een mengsel van SiO2 en een bindmiddel speciaal ontworpen voor kunststof. Het herstelt sierlijsten permanent en zorgt voor een uitstekende bescherming. Het belangrijkste doel is de bescherming tegen UV-straling en oxidatie. Het zorgt ervoor dat de sierlijsten heel lang die bijzondere ‘net uit de fabriek’-uitstraling behouden.

alternative

Gyeon View

Q2 VIEW zorgt voor maximale veiligheid en comfort in regenachtige of winterse omstandigheden. Het houdt de ramen schoon en zorgt ervoor dat water vanzelf van de ruit glijdt. Het weerstaat zelfs grote hoeveelheden water en houdt de ruit schoon bij elke snelheid boven de 50 km/u. Q2 VIEW functioneert optimaal tot wel 12 maanden of 20.000 kilometer.

alternative
AFSPRAAK MAKEN

Je kan altijd bellen, mailen of je kunt even snel dit formulier invullen.

Als het voor jou maar gemakkelijk is. Wij ontzorgen jou graag.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA